Курсанти ДДУВС підтримали благодійну виставку

Новини університету

Благодійний ярмарок за участі українських митців та мисткинь відбувся вихідними біля Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д. Яворницького. Серед бажаючих роздивитися унікальні роботи – і курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Килими, посуд, іграшки, картини та навіть традиційний український одяг. Побачити та придбати рукодільні витвори дніпровських митців сюди завітали усі бажаючі. Зокрема, й здобувачі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Курсант Артур Варламов розповідає: зацікавились, насамперед, форматом заходу. Адже тут – величезна представленість національних виробників.
«Перевага в тому, що ми не просто купуємо товар, а ще й спілкуємося з автором: розпитуємо про ідею, техніку виконання. Мені особливо припали до душі в’язані іграшки, деякі з них були «одягнені» у форму ЗСУ та Нацполіції. Кожен знайшов собі щось цікавеньке», – поділився курсант.

Доєдналися майбутні правоохоронці і до безпрограшної лотереї: квиток на неї коштував 10 гривень. Дівчата виграли handmade аксесуари для волосся, хлопці – авторські наклейки.

Захід організовано благодійним фондом «Допомагаємо» із метою підтримки Збройних Сил України, а також реабілітації постраждалих внаслідок російської агресії. Курсанти переконують, що підтримувати такі ініціативи не лише корисно, але й пізнавально, оскільки вони дарують новий погляд на сучасне мистецьке життя України.

 

 


293