Спортивний челендж курсантів ДДУВС – у самому розпалі!

Новини університету

Челендж «Здорова молодь – квітуча країна», ініційований курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, набирає обертів. Цієї суботи понад 200 курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції пробігли крос та виконали комплекс силових вправ.

Це вже третє таке тренування за участі майбутніх правоохоронців. Кожного тижня вони обирають нову локацію та власним прикладом вмотивовують молодь до активного способу життя. Цього разу марафон відбувся у самому серці Дніпра: команда «на старт» пролунала у Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка, а фінішували здобувачі на Монастирському острові. Після забігу виконали комплекс вправ, спрямованих на зміцнення здоров’я та м’язів.

Керівництво курсу та інституту теж не відстає від вихованців. Разом із курсантами участь у челенджі взяли директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Лазарєв, а також провідні фахівці Олександр Солонько та Віталій Долганін. Вони переконані: такі заходи не лише загартовують здоров’я хлопців та дівчат, але й зміцнюють командний дух.

Спортивний челендж «Здорова молодь – квітуча країна» триватиме у ДДУВС до кінця серпня.

 

 


259