Компанія TetraTech навчатиме українських поліцейських новітнім технологіям розмінування та пошуку поховань

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась зустріч ректора Олександра Моргунова та керівників структурних підрозділів з представниками американської компанії TetraTech. Вони обговорили варіанти співпраці щодо навчання викладачів ДДУВС у рамках нової програми.

Енергія творчості: у ДДУВС пройшов огляд художньої самодіяльності першокурсників

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ не тільки підготовлені та загартовані фізично, але й мають багато творчих талантів та здібностей.

«Хто, як не ми?» Курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – про волонтерство та допомогу армії

Новини університету

Олексій Білаш – здобувач 3-го курсу факультету кримінальної поліції ДДУВС. Від початку повномасштабного вторгення хлопець став активним учасником волонтерського руху: спочатку організував друзів у рідному Першотравенську, згодом приєднався до штабу у Дніпрі. Що мотивує майбутнього правоохоронця та чому вирішив допомагати армії? Про це та більше – у нашому матеріалі.

Бійці 43-ї окремої механізованої бригади подякували ДДУВС за зворушливі листи

Новини університету

Патріотична акція «Лист Захиснику України» завершилася нещодавно у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. І ось, нарешті, листи дісталися адресатів – бійців 43-ї окремої механізованої бригади. Слова підтримки та вдячності від курсантів неабияк розчулили бувалих військовослужбовців.