Енергія творчості: у ДДУВС пройшов огляд художньої самодіяльності першокурсників

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ не тільки підготовлені та загартовані фізично, але й мають багато творчих талантів та здібностей.

Вокал, поезія та хореографія були представлені в актовій залі на розсуд суддів. Участь у заході взяли першокурсники, які тільки за кілька днів мають вдягнути курсантську форму.

«Мій вірш, який сьогодні презентував, називається «Я курсант». Я написав його нещодавно: вражень від нового статусу в мене дуже багато хоча табірний збір все ще триває. Незвично й цікаво розпочинати навчання саме у ролі курсанта ДДУВС, де кожен день гартує тебе до майбутньої служби», – поділився першокурсник факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ДДУВС Данило Шварков.

Оцінювали творчі доробки молоді начальник відділу кадрового забезпечення ДДУВС Олексій Мамчій та завідувач відділу культурно-масової та виховної роботи Наталія Карнаух.

«Радіємо, коли до нас в університет приходять навчатися талановиті юнаки та дівчата. Для них тут є всі можливості показати себе як у науці, так і в творчості. Сьогодні ми переглянули їх номери і вже зараз можемо сказати, що чекаємо на них на сцені під час тематичних заходів», – підкреслила Наталія Карнаух.

Також у ДДУВС працює Студія творчого руху «eSTeD», куди щороку відбираються талановиті студенти та курсанти, додала Наталія Карнаух.

 

 


280