Висока оцінка: Рада молодих вчених ДДУВС отримала подяку міністерського рівня

Новини університету

Раді молодих вчених Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ оголошено подяку від Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України за незламність та активну громадянську позицію.

Рада молодих вчених ДДУВС забезпечує захист прав та інтересів молодих науковців, сприяє активізації та підтримці професійного становлення, творчого зростання, накопичення досвіду, максимального використання потенціалу наукової молоді університеті.

Рада проявляє високу активність та співпрацює із закладами вищої освіти системи МВС України. Однак, її співпраця не обмежується лише правоохоронною системою. Тому, Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України з нагоди Дня Незалежності оголосила подяку Раді молодих вчених ДДУВС за незламність та активну громадянську позицію.

 

До участі у роботі Ради залучені ті молоді вчені закладу вищої освіти, що:

⦁ займають активну громадянську позицію;

⦁ забезпечують проведення наукових досліджень з питань протидії російській військовій агресії та подальшої післявоєнної відбудови України;

⦁ беруть активну участь в законопроєктній діяльності;

⦁ є учасниками різноманітних конференцій, семінарів, тренінгів, грантових проєктів та інших заходів як міжнародного рівня, так і всеукраїнського.

 

 


215