У ДДУВС почалась підсумкова перевірка

Новини університету

У рамках перевірки рівня службової підготовленості постійного особового складу ДДУВС за підсумками 2023-го навчального року в системі службової підготовки 16 вересня на навчальному полігоні були складені заліки з вогневої підготовки: виконання вправи з пістолета та штурмових гвинтівок та тактичної медицини.

Перед початком стрільб у особового складу прийнято заліки зі знання теоретичної частини вогневої підготовки, проведено цільовий інструктаж щодо дотримання заходів безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю, доведено умови та порядок виконання вправ № 23, 30 та 31 Курсу стрільб. Захід було організовано кафедрою тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Вправи із вогневої підготовки виконувались в обмежений час.

Працівники поліції виконували нормативи з накладання кровоспинних турнікетів і транспортування поранених.

Контроль за складанням заліків здійснювався особисто керівництвом Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

https://dduvs.edu.ua/wp-content/uploads/2023/09/image008.jpg

Під час перевірки було визначено рівень підготовленості поліцейських з питань тактики самозахисту, силової витривалості й фізичної готовності шляхом виконання: комплексної силової вправи, бігу на 100 метрів, бігу на 1000 метрів, відпрацювання прийомів затримання правопорушника, звільнення від захватів та обхватів, захисту від вогнепальної та холодної зброї.

 

 


468