У ДДУВС завершився персональний розподіл курсантів випускних курсів

Новини університету

Комісію з розподілу очолили т.в.о. начальника Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України полковник поліції Антон Винокуров та ректор ДДУВС Олександр Моргунов.

У розподілі взяли участь начальник 10-го відділу (забезпечення діяльності) Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Ірина Твердоступ та представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. З метою з’ясування пропозицій з подальшого працевлаштування випускників до Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України був направлений лист, за яким отримано підтвердження.

У розподілі взяли участь 53 випускники Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, які розподіляються до 16 управлінь стратегічних розслідувань в областях, управління стратегічних розслідувань у м. Києві, апарату Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Курсантам доведено порядок проведення персонального розподілу та роз’яснена процедура перерозподілу до інших територіальних органів Національної поліції України. Керівниками профільних структурних підрозділів ДДУВС під час бесід із кожним випускником визначені мотиви та наявність підстав перерозподілу випускників між комплектуючими Головними управліннями Національної поліції в областях.
Випускникам ДДУВС побажали гідно представити свій університет на місцях служби.

 

 


265