Міжнародний день боротьби за права жінок: засідання наукового гуртка в ДДУВС

Новини університету

Кафедрою адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності проведено засідання наукового гуртка, присвяченого Міжнародному дню боротьби за права жінок і міжнародний мир.

Участь у заході взяли курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції та факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Зі вступним словом до учасників гуртка звернулася керівниця гуртка доцентка кафедри АППАД Каріна Пісоцька. Вона зазначила, що Міжнародний день боротьби за права жінок підкреслює важливість захисту прав жінок та боротьбу за їхню рівність та участь у суспільстві.

Учасники гуртка активно долучились до обговорення теми засідання. Вони висловлювали свої думки з приводу необхідності захисту прав жінок та підтримки ідеї гендерної рівності в українському суспільстві.

Підсумовуючи засідання, професор кафедри АППАД Борис Логвиненко відмітив, що святкування цього дня є важливим кроком у напрямку побудови толерантного, рівноправного та інклюзивного суспільства, де права та можливості жінок поважаються та підтримуються на всіх рівнях.

 

 


123