ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ФОРУМ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ: ФОРМУЙТЕ МАЙБУТНЄ ЄВРОПИ

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Дедлайн: 17 березня 2024 р. 23:59 GMT+0000 | Подайте заявку тут

Дати: 17-19 квітня 2024 р.

Відповідність вимогам: учасники з країн-членів ЄС + країн Східного партнерства

Місцезнаходження: Варшава, Польща 

Ціна:  Повністю профінансована

SALTO Східної Європи та Кавказу (Ресурсний центр SALTO) разом із FRSE – Фундація розвитку системи освіти, Польща (Національна агенція) запрошують вас приєднатися до наступного випуску Європейського форуму молодих лідерів. Форум відбувається під час Європейського тижня молоді (EYW), який організовує Європейська комісія раз на два роки. EYW заохочує молодь брати участь у європейських заходах і процесах прийняття рішень. Це робиться, дозволяючи молодим людям спілкуватися з лідерами та ділитися з ними своїми думками та проектами. «Озвучте своє бачення» — це гасло ЄМЖ на 2024 рік, головний акцент якого спрямований на громадську участь молоді в Є Приймаюча національна агенція/SALTO покриває витрати на проживання, харчування та участь. Організація також компенсує ваші витрати на переліт/поїзд.

Ви можете перевірити, чи ваша країна бере участь у цьому проекті, у національному агентстві чи ресурсному центрі SALTO.

Приєднуйтеся до Форуму та станьте частиною обговорення питань, які є критично важливими для молоді в Єропі та впровадження демократії в життя.

Хочете подати заявку на Європейський форум молодих лідерів? Зареєструйтеся, перейшовши за  посиланням  для реєстрації  та виконавши запропоновані кроки.

 


56