58 років досвіду: ДДУВС відзначає річницю

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли заходи до 58-ї річниці з дня створення закладу.

Після виконання Державного Гімну України присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих правоохоронців та військових. Група курсантів поклала квіти до монумента захисникам України.

Викладачів та курсантів ДДУВС привітали очільник області та керівники силових структур.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій ЛИСАК зазначив, що сумлінність і наполегливість курсантів, студентів та викладачів – гарантія дотримання правопорядку в країні.

Начальник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Олександр ГАНЖА наголосив: щороку ДДУВС випускає сотні офіцерів, які поповнюють лави поліції та несуть службу, стверджуючи законність.

До привітань долучився і перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Анатолій СУГАК. Він побажав курсантам та працівникам закладу вищої освіти разом наближувати Перемогу.

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ зазначив, що університет має багаторічну історію і традиції, ґрунтовні наукові та практичні напрацювання. Очільник закладу побажав здобувачам із честю нести звання курсанта, а згодом – і офіцера поліції.

З нагоди річниці створення університету гості вручили курсантам та працівникам грамоти, подяки й цінні подарунки. Двом офіцерам закладу вищої освіти присвоєно чергові спеціальні звання, на один ступінь вище від звання, передбаченого займаною штатною посадою.

За високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті університету було заохочено також студентів та курсантів.

 

 

 


190