Ректор ДДУВС Олександр Моргунов взяв участь у презентації проєкту ТитаниUA

Новини університету

У Дніпропетровській обласній військовій адміністрації презентовано соціально-освітній проєкт ТитаниUA, створений з метою підтримки поранених військових й інших представників сил сектору безпеки та оборони. Ініціатором впровадження став очільник області Сергій ЛИСАК.

Проєкт ТитаниUA презентував начальник обласної військової адміністрації Сергій ЛИСАК. Ініціативу просуватимуть амбасадори проєкту – ветерани, які працюватимуть із побратимами та їхніми родинами за принципом «рівний – рівному». Завдання амбасадорів – надихнути героїв власним прикладом не здаватися та рухатися вперед. Проєкт має на меті не лише реабілітацію, але й інтеграцію ветеранів в усі сфери життя області.

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ акцентував увагу на повній підтримці проєкту з боку закладу вищої освіти: в університеті амбасадори систематично зможуть проходити психологічні тренінги, а учасники проєкту матимуть можливість займатися спортом, отримувати вищу освіту із цивільних спеціальностей та навчатися в автошколі для осіб з інвалідністю.

 

 


123