Custody Records: бінарне заняття для магістрів ДДУВС

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ в межах вивчення дисципліни «Контроль і нагляд в професійній діяльності» та за участі в представників практичних підрозділів Національної поліції України пройшло бінарне заняття.

Заняття провела професор кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань ДДУВС Вікторія РОГАЛЬСЬКА за участі начальника відділу моніторингу автоматизованого обліку дій із затриманими особами управління дотримання прав людини Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Олени Дмитращук й інспектора з дотримання прав людини приймальника-розподільника для дітей ГУНП в Дніпропетровській області Олексія Шелудченка.

Здобувачі вищої освіти мали можливість безпосередньо від практичних працівників дізнатися про систему «Custody Records», переваги її впровадження в діяльність Національної поліції України, призначення та службові обов’язки інспекторів з дотримання прав людини.

Довідково: Custody Records – це система обліку всіх дій щодо затриманих осіб, яка покликана забезпечити гарантії базових прав затриманих та унеможливити безпідставні звинувачення працівників поліції.

 

 


110