Засідання Вченої ради ДДУВС

Новини університету

28 березня 2024 року під головуванням ректора Олександра МОРГУНОВА відбулось засідання Вченої ради Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Олександр МОРГУНОВ вручив диплом доктора філософії Ельмірі МАМЕДОВІЙ та Карині АЛІЄВІЙ. Атестат професора вручено Дмитру СЕЛІХОВУ, Євгенія МІНАКОВА отримала атестат доцента.

На засіданні Вченої ради вітали також спортсменів: диплом за зайняте І місце на Чемпіонаті України з дзюдо серед юніорів отримав Владислав МОСКВИЧ, Сергій КОРНІЄНКО – переможець Кубку України з Free-Fight – отримав диплом.

Грамоти та дипломи за участь у VI Всеукраїнському конкурсі учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» вручено курсанткам Аліні ЛУКОМСЬКІЙ, Ганні ТЕРЕХОВІЙ та Віталіні ШЕБЕЛІ. За наукове керівництво конкурсантів ректор вручив подяки Анатолію ПОПОВСЬКОМУ та Каріні ПІСОЦЬКІЙ.

Відповідно до порядку денного, розглянуто питання внесення змін до персонального складу Вченої ради, питання стану міжнародної діяльності університету в умовах воєнного стану, утворення спеціалізованих вчених рад для проведення захисту дисертацій тощо.

Також до друку рекомендовано Науковий періодичний журнал «Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ» № 1, 2024.

 

 


165