Більше практики: курсанти ДДУВС відточують професійні навички на факультативних заняттях

Новини університету

З метою всебічної підготовки майбутніх поліцейських до виконання службових обов’язків в умовах воєнного часу для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проводять практичні факультативи.

Так, курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відвідали практико-орієнтоване навчальне заняття за напрямком документування воєнних злочинів. На тренувальному полігоні, в умовах, максимально наближених до реальності, здобувачі відпрацювали процеси збору доказів, фіксації фактів та складання відповідних протоколів. Майбутні правоохоронці вчилися співпрацювати з експертами (медичними судовими, балістичними та ін.) безпосередньо на місці події.

Також курсанти відвідали факультатив на тему: «Актуальні питання виявлення та розслідування окремих видів кримінальних правопорушень слідчими та оперативними підрозділами НП України». У рамках заняття розібрали особливості правопорушень проти життя та здоровʼя та правопорушень, повʼязаних із корупцією.

Курсантам доведено основні алгоритми роботи з ЄРДР, послідовність дій щодо внесення основних відомостей, повідомлення про підозру, а також формування витягу з ЄРДР.

 

 


107