Курсанти ДДУВС – учасники ХХ Всеукраїнської правничої школи з судочинства

Новини університету

Майбутні правоохоронці відвідали серію майстер-класів за участі відомих практиків, а також долучилися до дискусій щодо проблем кримінального процесу в умовах воєнного стану.

Спікерами школи стали судді Верховного Суду Олег Ткачук і Сергій Фомін, адвокати Вадим Сидоренко та Володимир Хоменко, а також прокурор Київської міської прокуратури Яна Тализіна.

Курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відзначили за мотивацію, активну участь та бажання вдосконалювати свої професійні навички. Команда університету отримала подарунок від Яни Тализіної – Науково-практичний коментар глави 21 КПК України з постатейними правовими позиціями Верховного Суду.

Курсанти презентували лекторам напрацювання представників університету, зокрема монографії та методичні рекомендації за авторства викладачів кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань ДДУВС.

У рамках заходу курсанти заглибились у розгляд актуальних проблем кримінального процесу, розвинули власні ораторські навички, критичне мислення та уміння працювати в команді. Усі учасники отримали відповідні сертифікати.

 

 


127