Курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ склали Присягу працівника поліції

Новини університету

У ДДУВС відбулися заходи з нагоди складання першокурсниками Присяги працівника Національної поліції України. Здобувачів вітали ректор університету та запрошені гості – представники Національної поліції України.

Після виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання група курсантів поклала квіти до монумента захисникам України.

Курсантів привітав заступник голови Національної поліції України – начальник Департаменту кадрового забезпечення, генерал поліції третього рангу Сергій КОБЕЦЬ. Він наголосив, що обраний здобувачами шлях спонукає завжди залишатися вірними українському народові та з високою відповідальністю виконувати службові завдання.

Заступник начальника Головного управління – начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області, полковник поліції Інна ВЛАСОВА привітала курсантів зі складанням присяги та висловила надію, що після завершення навчання випускники завжди служитимуть і захищатимуть громадян України. Інна ВЛАСОВА підкреслила, що майбутнє держави залежить від нинішніх курсантів.

Ректор ДДУВС, полковник поліції Олександр МОРГУНОВ привітав здобувачів і наголосив, що присяга складається раз і на все життя. Очільник ДДУВС акцентував увагу на тому, що курсанти остаточно приєдналися до родини правоохоронців і повинні гідно пройти шлях служіння українському народу.

Курсанти урочисто зачитали слова присяги, а представники університету та гості закріпили на одностроях курсантів поліцейські жетони.

Для першокурсників курсанти та здобувачі ДДУВС разом із студією творчого руху «eSTeD» підготували творчий номер – патріотичну пісню.

 

 


12