Курсанти ДДУВС пройшли навчання від CEPOL

Новини університету

Участь у навчанні від CEPOL взяли представники Наукового товариства здобувачів вищої освіти та органу студентсько-курсантського самоврядування Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Збори Ради молодих вчених ДДУВС: обрано нового керівника

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ відбулися збори Ради молодих вчених, на яких обговорювалися основні напрямки діяльності та було обрано нового керівника дорадчого органу.

Міжнародний досвід: лекція норвезького експерта Патріка РІСАНА для курсантів ДДУВС

Новини університету

Курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ прослухали лекцію щодо опитування поліцією осіб, які отримали психотравми внаслідок терактів або бойових дій.

Курсанти ДДУВС ознайомилися з особливостями роботи лабораторії біологічних досліджень

Новини університету

Бінарне заняття проведено для здобувачів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Протидія домашньому насильству: заняття для патрульних поліцейських у ДДУВС

Новини університету

Захід організовано відділенням організації підвищення кваліфікації та спеціалізації Інституту післядипломної освіти та заочного навчання ДДУВС на запрошення кафедри адміністративного права і процесу в межах вивчення дисципліни «Запобігання та протидія домашньому насильству».

Бінарні заняття з навчальних дисциплін «Криміналістика» та «Судова експертологія»

Новини університету

У Дніпропетровському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України розпочато серію бінарних занять для курсантів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України ДДУВС.

Волейбол сидячи: нова спортивна ініціатива для ветеранів-військових у ДДУВС

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

Тренування проведено викладачами кафедри спеціальної фізичної підготовки Дніпровського державного університету внутрішніх справ.