ДДУВС став організатором навчань з безпечного керування в умовах бездоріжжя

Новини університету

Захід організовано представниками ДДУВС разом із головою технічного комітету Автомобільної Федерації України, керівником школи водійської майстерності «М-спорт» Миколою ЧМИХОМ за участі представників практичних підрозділів Національної поліції України, Збройних Сил України, представників зведеної Бригади підрозділів поліції особливого призначення КОРД та окремої штурмової бригади «Лють».

Гордість ДДУВС: ректор Олександр МОРГУНОВ привітав працівників університету та курсантів

Новини університету

Під час засідання ректорату Дніпровського державного університету внутрішніх справ працівники отримали відзнаки Президента України «За оборону України». Також було відзначено курсантів, які досягли успіхів у спорті.

Перспективи співпраці: зустріч із представниками ДСНС у Дніпровському ліцеї МВС

Ліцей МВС

У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС відбулася робоча зустріч із представниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Зустріч із представниками Національної гвардії України в Дніпровському ліцеї МВС

Ліцей МВС

У Дніпровському ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС відбулася робоча зустріч із представниками Центрального територіального управління Національної гвардії України.

«Кризова кімната, дружня до дитини»: використання у практичній діяльності

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ облаштовано спеціалізований полігон «Кризова кімната, дружня до дитини», який використовується як у освітньому процесі, так і в практичній діяльності.

Міністр освіти і науки Оксен ЛІСОВИЙ у межах робочого візиту відвідав Дніпровський ліцей МВС

Ліцей МВС, Новини університету

Під час зустрічі ректор ДДУВС полковник поліції Олександр МОРГУНОВ презентував міністру матеріально-технічну базу університету та ліцею МВС. Обговорили також нагальні питання організації освітнього процесу в умовах сьогодення, питання безпекової складової у закладах освіти Дніпра та перспективи розвитку національних та освітніх проєктів.

Регіональні навчання із запобігання корупції в ДДУВС

Анонси університету

Захід відбудеться 24 жовтня 2024 року у дистанційному форматі. Регіональні навчання будуть проведені для працівників головних сервісних центрів МВС, а також закладів, установ та підприємств, що належать до сфери управління МВС у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.