Вихідні з користю: волонтерські проєкти курсантів ДДУВС

Новини університету

У вільний від навчання час курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ активно долучаються до волонтерської діяльності.

Майбутні правоохоронці систематично збирають для фронту гуманітарну допомогу, а також власноруч виготовляють речі першої необхідності. Щотижня здобувачі плетуть маскувальні сітки, беруть активну участь у пошитті подушок і термоматраців. Нову партію зі словами вдячності курсанти передали бійцям на передову.

Разом з тим, здобувачі факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України долучилися до роздачі теплих обідів нужденним. Курсантів підтримала викладачка кафедри адміністративного права і процесу ДДУВС Крістіна Деревʼянко.

Проєкт «Обійми мене» направлений на допомогу незахищеним верствам населення з метою подолання голоду на вулицях Дніпра. За словами здобувачів, участь у таких ініціативах є вкрай важливою для розвитку емпатичності, покращення навичок комунікації з людьми.

Кожен курсант зміг приділити увагу пенсіонерам, передати в руки гарячу порцію обіду тим, хто позбавлений турботи через самотність.

 

 


22