Курсанти увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні та поспілкувалися з учасником АТО Кирилом Недрею

Новини університету

На факультеті № 2 Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулася зустріч курсантів з доцентом кафедри філософії та політології ДДУВС, лейтенантом Збройних сил України, учасником АТО, захисником Донецького аеропорту Кирилом Недрею.

Зустріч проходила у форматі «запитання-відповідь». Захід був організований з метою вшанування подвигу учасників Революції гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні, увічнення громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

Зустріч курсантів з Кирилом Недрею.
Зустріч курсантів з Кирилом Недрею.

Оскільки Кирило Недря – один із тренерів Національної поліції України, здобувачі вищої освіти цікавилися питаннями реформи МВС, умовами та особливостями переатестації співробітників.

Курсанти увічнили пам'ять Героїв Небесної Сотні та поспілкувалися з учасником АТО Кирилом Недрею
Курсанти поспілкувалися з учасником АТО Кирилом Недрею.

Також у ході бесіди курсанти запитували: «Чи страшно на війні?», «Яка техніка була задіяна?», «Як себе поводити у складних небезпечних ситуаціях?». Кирило Недря залюбки відповів на всі запитання присутніх, закликав курсантів гарно навчатися, бути дисциплінованими, відповідальними, повсякчас загартовувати силу волі та духу.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 155