Фахівців ДДУВС відзначено нагородами!

Новини університету

Робочий тиждень у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочався з найприємнішого – відзначення найкращих працівників. Грамоти, подяки та заохочувальні відзнаки вручив фахівцям закладу ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Фахівців ДДУВС відзначено нагородами!

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм відомчою заохочувальною відзнакою – нагрудним знаком «За відзнаку в службі» – були нагороджені завідувачка відділення виховної соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення підполковник поліції Наталія Карнаух, а також провідний фахівець відділу кадрового забезпечення майор поліції Іван Павловцев.

Фахівців ДДУВС відзначено нагородами!

Наказом Дніпропетровської обласної ради за високі досягнення у службовій та науково-педагогічній діяльності, сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм та активну життєву позицію почесною грамотою було нагороджено доцента кафедри тактико-спеціальної підготовки полковника поліції Василя Поливанюка.

Фахівців ДДУВС відзначено нагородами!

Окрім цього, розпорядженням Соборної районної у місті Дніпрі ради за високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, професіоналізм та ініціативність в роботі подяку оголошено фахівцю Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації ДВНЗ ДДУВС старшому лейтенанту поліції Вадиму Коломійцю.

Фахівців ДДУВС відзначено нагородами!

Вітаємо із заслуженими нагородами та бажаємо ще більше вагомих досягнень у подальшій професійній діяльності.


1 768