Вибір професії – важливий крок у житті!

Новини університету

Цікавою та пізнавальною видалася зустріч старшокласників Солонянської середньої загальноосвітньої школи № 1 з заступницею декана юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Лілією Межевською.

Вибір

Вона розповіла школярам про умови вступу та навчання в університеті, спеціальності, за якими готують майбутніх фахівців, а також надала інформацію про підготовчі курси.

«Вибір професії – важливий крок у житті!» – такою була тема зустрічі.

Лілія Межевська акцентувала увагу школярів на значимості та престижності тих спеціальностей, які сьогодні можна отримати у ДДУВС. Також учні дізналися, ким зможуть працювати після закінчення закладу освіти.

Вибір

«Під час спілкування діти дізналися про переваги навчання у нашому університеті, про його сучасні тренінгові центри, науково-педагогічних працівників, які забезпечують високий рівень навчально-виховного процесу, а також випускників, які займають високі посади та стають лідерами по життю», – розповіла заступниця декана юридичного факультету.

Вибір

Учні, які зацікавилися навчанням у ДДУВС, узяли інформаційні листівки вишу з метою обговорення з батьками та остаточного прийняття рішення у виборі закладу вищої освіти. Також домовилися про наступні зустрічі та окреслили нові теми для обговорення.

 

 


581