Відбулися загальні збори УАППО

Новини університету

Проректорка ДДУВС Лариса Наливайко взяла участь у щорічних загальних зборах ГО «Українська асоціація представниць правоохоронних органів».

Відкрила загальні збори голова правління УАППО Катерина Павліченко. У заході взяли участь члени правління, які представляють різноманітні структури МВС України.

Відбулися

На заході були розглянуті звіти про діяльність асоціації; виконання Стратегічного плану УАППО; роботу Комітету з регіонального розвитку УАППО; напрацювання робочої групи з питань програми менторства та ін. Учасниками затверджено статут УАППО у новій редакції та положення про членство в громадській організації. Також обговорено питання розвитку УАППО, організації проведення конференції та загальних зборів у березні 2021, а також виборів керівних органів.

Лариса Наливайко очолила робочу групу з питань програми менторства у жовтні 2020 року. На загальних зборах представила вже розроблену концепцію менторства, обґрунтувала її переваги та потенціал для УАППО. Анонсувала початок реалізації проєкту в січні 2021 р.

УАППО прагне створити сприятливе середовище для жінок і чоловіків у правоохоронних органах. Ціль асоціації – впровадження гендерної рівності та гендерного балансу в професійному зростанні, сприяння ефективному використанню членами асоціації їх можливостей у правоохоронній сфері. Асоціація є однією з перших об’єднань Східноєвропейського регіону, які сприяють впровадженню гендерно-чутливих політик і практик у правоохоронних структурах.

Відбулися

 

 


443