Науковці Польщі та України проаналізували наслідки впливу пандемії на різні сфери соціального життя

Новини університету

Міжнародна конференція на тему «Соціальні, економічні та політичні наслідки пандемії COVID-19 у Польщі та Україні» відбулася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Захід проходив з дотриманням протиепідемічних вимог в онлайн-форматі.

Науковці

Організаторами виступили кафедра гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності, Краківський педагогічний університет (Польща), Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», а також Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна.

Науковці

У відкритті конференції взяли участь проректорка Лариса Наливайко, завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Кирило Недря.

Науковці

Науковці

Лариса Романівна у вітальному слові наголосила на актуальності теми для Польщі та України, а також важливості обміну досвідом, зокрема у контексті організації та оптимізації освітнього простору.

Науковці

Загалом у роботі конференції взяли участь доктори наук з 15-ти провідних закладів вищої освіти Польщі, а саме з Варшави, Кракова, Щецина, Гданська, Катовіце, Вроцлава, Зеленої Гури, Познані, Ломжі. Не менше закладів представляли Україну.

Науковці

Професорка Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Людмила Сокорянська відмітила, що конференція завдяки дистанційним технологіям охопила 3 тисячі кілометрів.

Результати роботи мають знайти своє відображення у виданнях Польщі, а також подальших спільних дослідженнях.

 

 


609