Подякували ветеранам за досвід та професіоналізм

Новини університету

З нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС і Національної поліції України курсанти та викладачі факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності відвідали колишніх працівників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та від імені керівництва привітали їх зі святом.

У святковий день 53 ветерани навчального закладу отримали вітання від представників ДДУВС.

Подякували

Олександр Кисельов 12 років пропрацював в університеті на різних посадах: начальника кафедри оперативно-розшукової діяльності, начальника факультету кримінальної поліції та начальника факультету заочного навчання працівників ОВС.

Подякували

«Приємно, що керівництво університету, ветеранська організація не забувають нас, вітають зі святами, допомагають. Коли зустрічаюся з курсантами, згадую улюблену роботу, постають картинки з плацу, аудиторій, лекційних залів. Гріють душу увага та турбота колективу університету, якому віддав 12 років свого життя», – говорить Олександр Олександрович.

Подякували

«Ветерани радо зустрічали нас, ділилися спогадами, згадували роки служби в університеті. І, звичайно ж, передавали вітання та найкращі побажання у новому році колегам, працівникам університету», – розповіла викладачка кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Карина Пісоцька.

Подякували

Наразі ветеранська організація ДДУВС налічує 94 особи. Ветерани беруть активну участь у проведенні заходів, спрямованих на підвищення якості навчально-виховного процесу, зміцнення дисципліни та законності, виховання особового складу в дусі патріотизму та відданості обраній професії.

 

 


470