Актуальні проблеми сучасної психології обговорили магістри ДДУВС

Новини університету

Перша науково-методична студентська конференція «Актуальні проблеми сучасної психологічної науки в ХХІ ст. – погляд у майбутнє» нещодавно була ініційована кафедрою психології та педагогіки. Відповідно до санітарно-протиепідемічних норм захід відбувся в дистанційному форматі на платформі ZOOM.

Метою науково-методичної конференції було обговорення результатів науково-дослідницької роботи магістрів з актуальних проблем психології, отриманих в ході виконання кваліфікаційних робіт, а також психолого-методичних рекомендацій для представників різних соціальних інститутів та подальших перспектив досліджень.

У науковій конференції взяли участь дев’ять магістрів-психологів, які розкривали такі питання як уявлення особистості про своє майбутнє в умовах кризи, роль лідерських якостей у професійному становленні сучасних жінок, гендерні особливості уявлень про щастя у підлітків, готовність до сприйняття змін в правоохоронній діяльності поліцейських, психологічні особливості дітей, які відвідують дитячий навчальний заклад, конфліктні ситуації в студентській групі, сімейний статус як чинник саморозвитку сучасної жінки, суїцидальна поведінка у підлітковому віці, кризові стани особистості та їх особливості.

За результатами конференції найкращими доповідачами стали магістри факультету соціально-психологічної освіти та управління Вікторія Ігнатенко, Ганна Стояцька, Юлія Гуртова.

Усі доповіді, презентовані на конференції, увійшли до збірника «Психологічні студії».

 

 


589