Флешмоби-2020: згадуємо найяскравіші моменти!

Новини університету

Досягнення досягненнями, а творчість – за розкладом! Наприкінці року не можемо не згадати найбільш видовищні та знакові для молоді ДДУВС флешмоби.

Вшанували символ української віри!

На День Державного Герба України понад 100 курсантів ДДУВС сформували контури державного символу та підняли догори синьо-жовті картки. Таким чином, вони нагадали про суверенність, неподільність держави, а також висловили свою гордість національними традиціями, історичними надбаннями та культурними здобутками.

 

«Месседж» патріотизму!

До Дня Конституції України курсанти сформували зі стрічок золотий тризуб. Далі відтворили Державний Прапор, після чого прозвучав Державний Гімн України у виконанні духового оркестру ДДУВС.

 

«Ми – єдина країна!»

У флешмобі з нагоди Дня Соборності України взяли участь понад 200 курсантів. Юнаки та дівчата сформували контури мапи Україн, а в центрі утворили «живе» серце, осяяне синьо-жовтими «променями». Таким чином, курсанти вирішили символічно показати єдність країни та усіх її громадян.

 

Синьо-жовте сонце «засяяло»!

55 курсантів та студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ влаштували патріотичний флешмоб і до Дня Державного Прапора та Незалежності України. Майбутні правники та правоохоронці сформували із синьо-жовтих полотен сонце – символ мирного світанку, який обов’язково настане в Україні.

 

 


842