Курсанти ДДУВС переймають практичний досвід!

Новини університету

Зустрічі з практиками – невід`ємна складова навчання курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Цього разу майбутні правоохоронці з факультету стратегічних розслідувань спілкувалися на тему корупції в органах влади.

Запрошеним спікером став колишній начальник відділу з боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Миколаївській області, заступник начальника управління кримінальної розвідки ГУБОЗ МВС України, секретар Миколаївського відділення Міжнародної поліцейської асоціації Денис Фомічов.

Участь у заході також взяв декан факультету стратегічних розслідувань підполковник поліції Владислав Лазарєв.

У ході зустрічі Денис Фомічов розповідав про роки практичної діяльності, а також власну художню книгу, засновану на реальній історії – викраденні з одеського музею відомої картини середньовічного італійського художника Мікеланджело Караваджо «Поцілунок Іуди». Тоді через 2 роки зусиллями правоохоронців витвір мистецтва було повернуто. Одним із ключових учасників операції із затримання злочинців у Берліні став саме Денис Фомічов. Ці події правоохоронець через роки відобразив у власній книзі – «Поцілунок Іуди».

Зокрема, надав поради курсантам та зазначив, що якісно нести свій обов’язок правоохоронець може тільки у разі цілковитої впевненості у своєму виборі.

«Бесіда виявилася досить пізнавальною та цікавою. Такі зустрічі взагалі надихають краще вчитися, отримувати нові і нові знання, аби стати справжнім знавцем своєї справи», – ділиться враженням курсантка 3 курсу факультету стратегічних розслідувань Олександра Іванчук.

 

 


973