2 роки курсанти – 1 рік слухачі: випускники ДДУВС поринають у превентивну діяльність

Новини університету

Розподіл курсантів факультету превентивної діяльності для призначення на посади середнього складу в територіальних органах поліції сьогодні відбувся у ДДУВС. До повноцінної практичної діяльності вже готуються юнаки та дівчата, які навчаються за освітньо-професійною програмою «2 роки курсант – 1 рік слухач». Далі – докладніше.

Засідання комісії та безпосередній розподіл курсантів проходили із цілковитим дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

До складу комісії з розподілу увійшли: ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко, т.в.о. директора навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації майор поліції Сергій Шевченко, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, а також завідувач відділення роботи з перемінним складом відділу кадрового забезпечення Олександр Ліньков.

Як зазначає ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, спілкування із випускниками не завершується на цьому етапі.

«Ми продовжуємо комунікувати з вами та чекаємо на підвищенні кваліфікації. Також для нас дуже важливо отримувати зворотній зв’язок, а тому готові почути ваші питання та пропозиції щодо вдосконалення навчального процесу. Зі свого боку робимо все можливе, аби максимально перевести курсантське навчання у практичний формат, наближений до поліцейських реалій. Складання адміністративних матеріалів, оформлення ДТП, особливості спілкування з населенням, – вже насьогодні в університеті запроваджено практичні заняття, які відпрацьовуються із систематичним залученням практиків з підрозділів патрульної поліції та превентивної діяльності. Надалі із кожним новим набором курсантів процес набуття практичних навичок буде ще більше вдосконалюватися», – зауважив Андрій Євгенович.

Усього на розподіл було направлено 89 осіб. З них у підрозділах ГУНП в Дніпропетровській області нестимуть службу 58 курсантів, Донецькій – 3, Запорізькій – 12, Кіровоградській – 6, Луганській – 1, Миколаївській – 2, Сумській – 2, Херсонській – 1, Черкаській – 4.

 

 


516