Вдосконалили практичні знання та опанували новітні технології психологічної підготовки

Новини університету

У Донецькому державному університеті внутрішніх справ завершився тренінг для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти МВС з викладання курсу «Психологічний супровід (психологічна реабілітація) в екстремальних ситуаціях». Від Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у заході взяв участь старший викладач кафедри психології та педагогіки Олександр Шумейко.

Тренінг проходив у рамках реалізації спільного проєкту Координатора проєктів ОБСЄ в Україні та МВС України «Удосконалення тренінгових спроможностей Міністерства внутрішніх справ України з психологічного супроводу в екстремальних ситуаціях».

У заході брали участь представники Департаменту персоналу МВС України, вишів Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, відомчих вишів – Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Одеського державного університету внутрішніх справ, Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

За словами старшого викладача кафедри психології та педагогіки Олександра Шумейка, у ході тренінгу учасники та учасниці мали можливість удосконалити свої знання та навички у сфері збереження та відновлення психічного здоров’я.

За результатами роботи тренінгу всі учасники отримали сертифікати про проходження та засвоєння матеріалу.

 

 


456