Представники ДДУВС – серед студентів року!

Новини університету

Щорічний обласний конкурс «Студент року-2021» приніс нагороди представникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відразу у двох номінаціях.

У номінації «Лідер студентського самоврядування року» перемогла курсантка 4 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Анастасія Чечель, а в номінації «Громадський діяч року» – студент 3 курсу Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти Андрій Жук.

Церемонія нагородження проходила у Палаці студентів ДНУ ім. О. Гончара. Переможців вітала заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

Зазначимо, що протягом року близько 1500 студентів презентували свої здобутки, які оцінювала спецкомісія. За підсумками конкурсу було обрано 30 лауреатів, які отримали дипломи, сувеніри та цінні подарунки.

«Мій напрям діяльності було гідно оцінено, а отже зусилля, яких я докладаю, того варті. Мені дуже приємно, що діяльність, у яку я вкладаю всю душу, визнається, а здобутки ставляться у приклад одноліткам. Буду працювати з такою ж відданістю і надалі», – зазначає голова студентсько-курсантської ради ДДУВС Анастасія Чечель.

Про результати діяльності у своєму напрямі розповідає і Андрій Жук.

«Організовував на базі університету правові дебати, вебінари, speaking clubs, тематичні ігри. Окрім цього, ініціював та брав участь в університетських заходах, серед яких, наприклад, заходи, що проводилися у рамках міжнародної кампанії з досягнення гендерної рівності та захисту прав жінок HeForShe», – зазначає студент.

 

 


420