Для школярів Запоріжжя організували профорієнтаційний захід та прочитали лекцію про домашнє насильство!

Новини університету

Представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну зустріч із педагогами та учнями Запорізької гімназії № 107, Запорізького академічного ліцею «Перспектива», а також Запорізької спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей».

Зі школярами спілкувалися доцентка кафедри загальноправових дисциплін Ольга Кулініч, а також доцентка кафедри кримінального процесу Аліна Гаркуша.

У рамках зустрічі викладачі розповіли учням шкіл про умови вступу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та особливості навчального процесу. Презентували школярам і факультети та спеціальності, які включає в себе заклад вищої освіти.

Підготували для старшокласників і правопросвітницьку лекцію на тему «Запобігання та протидія домашньому насильству». Під час лекції акцентували увагу на ключових видах домашнього насильства, що існують у суспільстві, алгоритмі дій поліцейських. Зокрема представниці ДДУВС надали школярам контакти «гарячих» ліній із попередження домашнього насильства.

 

 


425