Новий рік розпочнемо з практики у підрозділах Нацполіції!

Новини університету

115 курсантів 3 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції розпочинають проходження навчальної практики. Так, сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся інструктаж.

Із курсантами спілкувався заступник начальника управління – начальник відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області майор поліції Андрій Мельниченко.

До участі у проведенні наради також були залучені директор Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковник поліції Владислав Лазарєв, заступник директора полковник поліції Сергій Обшалов та керівники навчальної практики від ДДУВС.

У ході інструктажу Андрій Мельниченко наголосив на важливості недопущення фактів прояву корупції. Зокрема практичний працівник наголосив на важливості професії правоохоронця для суспільства та побажав курсантам плідної практики.

Під час наради представники інституту також акцентували увагу на обов’язковості дотримання дисципліни та законності, транспортної дисципліни, а також правил особистої безпеки під час проходження практики.

Зазначимо, що вже 10 січня курсанти 3 курсу прибувають до ГУНП в Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Сумській, Кіровоградській, Херсонській та Полтавській областях для подальшого проходження навчальної практики.

 

 


773