Звернення ректора Андрія Фоменка з нагоди 56-ї річниці створення закладу вищої освіти

Новини університету

Шановні колеги, курсанти, студенти! Щиро вітаю з 56-ю річницею заснування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Минулого року ми відкривали нову сторінку нашої університетської історії з гаслом «55 років перемог». Переконаний, що сьогодні, у надскладні для України часи, ми залишаємося вірними цьому твердженню і обов’язково примножимо його новими здобутками.

Наш навчальний заклад пройшов довгий шлях, від середньої школи міліції до університету внутрішніх справ. Усі разом ми плідно працюємо над підтриманням гідного рівня підготовки правоохоронців, правників та фахівців для інших сфер діяльності. І навіть більше: ми реалізовуємо знакові для регіону та суспільства проєкти, адже розуміємо, що наша місія – не лише якісна освіта і наука, але й активна діяльність на благо суспільства.

Упевнений, попереду в нас – ще більше векторів для розвитку: співпраця з новими партнерами, передові європейські програми для підготовки поліцейських, акцент на практику, нові соціальні ініціативи для того, аби життя у країні ставало безпечнішим та комфортнішим.
Спільними зусиллями ми продовжуємо реалізовувати нові освітні стратегії, які дозволяють нашим випускникам ставати справжніми професіоналами у своїй сфері. Та найголовніше – гідними громадянами своєї країни.

Сьогодні я вітаю колектив із 56-ю річницею заснування університету і бажаю усім нам миру, свободи, а також натхнення та потужної енергії для сміливого кроку у нове завтра: вільне, суверенне, сповнене надзвичайних досягнень!

З повагою ректор університету
Андрій Фоменко

 


535