Об’єднуємо зусилля – наближаємо перемогу!

Новини університету

Короткострокові курси та тренінги з вогневої підготовки для працівників сектору безпеки та оборони проходять на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Заняття у стрілецькому тирі проводять викладачі кафедри тактико-спеціальної підготовки.

Зі слів начальника кафедри ТСП підполковника поліції Віталія Покайчука стало відомо, що з початку введення воєнного стану в Україні навчання пройшли близько 800 правоохоронців. Станом на сьогодні, 12 квітня, навички з вогневої у закладі освіти удосконалюють 120 працівників сектору безпеки та оборони.

Так, короткострокові курси відвідали працівники Дніпропетровської обласної прокуратури, соборного взводу та комендантської роти «Варта Дніпро», резервісти Центрально-Чечелівського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Щодня за попередньо затвердженим графіком заняття з вогневої проводять науково-педагогічні працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності: начальник підполковник поліції Віталій Покайчук, викладач майор поліції Дмитро Тінін, старший викладач капітан поліції Олександр Карпенко, старші викладачі Анатолій Наточій, Дмитро Бодирєв, Володимир Тимофєєв, Артем Плахотний, Юрій Волков та Євген Зеленський.

Крім цього інструкторами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ для працівників Управління представництва інтересів держави в суді Дніпропетровської обласної прокуратури проведено тренінг з вогневої підготовки. Він охоплює вивчення теоретичної частини: матеріальної частини зброї, заходів безпеки при поводженні зі зброєю та правових підстав застосування зброї, а також техніки прийомів та правил стрільби.

Детальніше про курси та про те, хто може стати його слухачами можна дізнатися на сайті університету за посиланням.

 

 


561