Можливості навчання в Талліннському університеті для студентів, які хочуть навчатися за кордоном через війну

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Талліннський університет приймає тих, хто хоче позпочати навчання в університеті восени, або продовжити навчання перерване війною.

Талліннський університет надає безкоштовне навчання на наступний навчальний рік для всіх українських студентів, які розпочинають навчання в Талліннському університеті з вересня 2022 року.

Ми вітаємо студентів, які хочуть почати свою вищу освіту, та студентів, чиє навчання було перервано через війну, щоб продовжити їх як студентів з обміну. Обидві категорії студентів забезпечюються безкоштовними навчальними місцями.

Проте кількість безкоштовних навчальних місць обмежена. Зверніть увагу, що для навчання в університеті Таллінна потрібно володіння англійською мовою як мінімум на рівні B2.

Ми просимо українських студентів, які розпочинають навчання в університеті та шукають місце для проживання, писати за адресою missions@tlu.ee. Крім того, Студентська спілка університету відкрила благодійний фонд підтримки проживання українських студентів Талліннського університету в Естонії.

Важливі дати

1 червня

Українські абітурієнти можуть подати заявку на вступ до Талліннського університету до 1 червня через платформу DreamApply.

30 червня

Студенти, які бажають продовжити навчання в Талліннському університеті, можуть подати заяву до 30 червня.

Для отримання додаткової інформації відвідайте розділ www.tlu.ee, присвячений українським студентам.

🔺 Якщо у вас виникли питання, звертайтеся до відділення міжнародних зв’язків: тел. 067 567 8646 або на електронну адресу ird@dduvs.edu.ua

 


1 395