Конференція з військових досліджень в Анкарі

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Шановні дослідники! Інститут економічного розвитку та соціальних досліджень) запрошує вас на ІІ Міжнародну конференцію з військових досліджень, яка відбудеться 20-21 травня 2022 року (віртуально та очно) в Анкарі.

Дедлан подачі матеріалів: 10 травня 2022 року.

Для подання статей та отримання додаткової інформації відвідайте сторінку симпозіуму www.izdas.org

Області дослідження / тематики симпозіуму

✓ історія війни;

✓ філософія війни;

✓ правове регулювання війни;

✓ політика війни;

✓ соціологія війни;

✓ військова література;

✓ війна та кіно;

✓ війна та релігія;

✓ комерційні війни;

✓ уявлення війни у мистецтві;

✓ географія війни;

✓ терористичні війни;

✓ громадянські війни;

✓ війна та антропологія;

✓ війна та психологія;

✓ військова промисловість;

✓ військова справа;

✓ кібервійни;

✓ геноциди

IKSAD — це міжнародна акредитована, творча, інформаційна організація турецького походження, заснована у 2010 році. До нашої команди мозкового центру входять вчені з різних дисциплін та країн, письменники, стратеги, дипломати, художники та чиновники, які спеціалізуються на наукових дослідженнях, економічному розвитку та соціальних проблемах.

Ми також докладаємо всіх зусиль, щоб зробити відчутний внесок у місцевий, національний та глобальний розвиток. Завдяки передачі технологій та комерціалізації результати наших досліджень мають призвести до створення нових галузей та робочих місць та, зрештою, до покращення якості нашого життя. Для досягнення цієї мети ми активно просуваємо всесвітню мережу вчених та дослідників, надаючи їм можливість проводити соціальні та наукові дослідження та ділитися результатами на наших платформах, щоб вони могли прокладати нові шляхи з безстрашним новаторським духом. Конвергенція та інновації в освіті та дослідженнях ніколи не зупиняються на платформі İKSAD. Постійно виникають міждисциплінарні дослідницькі проекти, а співпраця по всьому світу з окремими особами, інститутами та університетами продовжує надихати наших членів. Університети та науково-дослідні інститути світового класу відіграють каталітичну роль у розвитку людських справ та добробуту, економічному зростанні, науковому прогресі та культурних досягненнях.

Маючи добре освічені та досвідчені кадри, IKSAD займається різними важливими науковими дослідженнями та проектами. З огляду на характер нашої діяльності ми підтримуємо тісні стосунки з університетами, міжнародними організаціями, представниками громадянського суспільства, приватним сектором, місцевими органами влади та іншими відповідними установами.

 


274