ENGin: Червневі новини

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Додаткова можливість для учнів 10-12 років

Подача до програми для дітей цього віку трошки відрізняється від звичайної! Учасники віком 10-12 років повинні заповнювати форму разом з батьками!

– Заповніть стандартну студентську форму разом зі своєю дитиною на сайті.

– Отримайте лист зі спеціальною формою згоди батьків на участь дитини у Програмі.

– Очікуйте на подальші кроки

Якщо учень проходить співбесіду, яка перевіряє базові знання англійської мови та показує достатню кількість мотивації, ми знайдемо відповідного віку волонтера!

Діти повинні мати базові знання англійської мови, доступ до Інтернету, щоб спілкуватися з волонтером у відеочаті, а також можливість вчитися щотижня.

У випадку запитань з приводу подачі на програму учасників віком 10-12 років, Ви можете звернутися на info@enginprogram.org

 

Запрошення учасників на онлайн-заходи:

Учасники програми можуть зареєструватись за посиланнями в описі кожного з заходів. Прохання поважати роботу тренерів та відвідувати захід, якщо зареєструвались.

1. Середа 13.07.2022 6PM Kyiv time: Магія планування – як усе встигати. Під час цієї тренінгової сесії ви дізнаєтесь про різні шляхи ефективного планування, на практиці зможете зрозуміти, яким чином не перевантажити ваші робочі будні. Цей захід буде відбуватися у англо-україномовному форматі. Реєстрація тут.

2. Середа 20.07.2022 6PM Kyiv time: Навчання закордоном: Німецький досвід. Під час цього заходу ви зустрінетесь з двома українцями, які навчаються в університеті в Німеччині. Ми будемо обговорювати процес вступу до та під час війни, необхідні документи, мовні сертифікати, переваги статусу «студента» в Німеччині та багато іншого. Отже, підготуйте запитання, які ви хотіли б задати. Захід англійською. Реєстрація тут.

3. Четвер 21.07.2022 7PM Kyiv time / Субота 23.07.2022 11AM Kyiv time Англійська ля співбесіди. Ця онлайн-подія призначена для студентів ENGin віком від 18 років, які бажають навчитися проходити співбесіду англійською мовою. На цьому вебінарі ви отримаєте практичні поради та підказки щодо англомовних співбесід при прийомі на роботу, попрактикуєтеся у типових запитаннях та відповідях та вивчите корисні фрази, які допоможуть вам успішно пройти співбесіду англійською. Захід англійською. Реєстрація тут.

 

Про нас написали у Forbes!

Відомий економіст і бізнес-консультант Адріан Сливоцький в своїй статті для Forbes розповів про програму ENGin!

«Команда вірить, що їхня місія створити покоління українців, які, окрім того, що вільно володітимуть українською, будуть вільно володіти англійською, є важливою для майбутнього України. Тісна співпраця з союзниками стане запорукою відбудови та подальшого розвитку нашої країни після війни, а спільна мова є запорукою такої співпраці», – пише Адріан Сливоцький.

 

Про нас продовжують говорити українські та Світові ЗМІ!

Завдяки Вашій підтримці та відгукам, наша програма не тільки розвивається, але і стає більш відомою! В цьому місяці про нас написали 22 українських видання, зокрема Бізнес-Цензор, Освіта Нова, Біляївка City та інші, але і американський телеканал News 12 New Jersey, який розповів про нашу програму та зазначив, що ми завжди відкриті для волонтерів з США!

Ваші згадки та відгуки про нашу програму дуже важливі для нас! Ми дуже вдячні за інформаційну підтримку, що Ви робите!

 

Ми відібрали для Вас фільми, що допоможуть покращити англійську мову!

Перегляд фільмів англійською мовою – це чудова можливість вчитися та проводити час! Фільми не тільки допоможуть вам покращити слухання, але й збагатять ваш словниковий запас. Саме тому, в наших соціальних мережах ми підготували для вас добірку фільмів для рівнів B1-B2.

До речі, підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах!

Там є багато цікавого та корисного!

Instagram, Facebook, YouTube

 

Корисні посилання для вивчення англійської мови:

Englishpage – це сайт, на якому є все для того, щоб вивчити англійську мову, та все для тих, хто її викладає. Словник – який постійно поповнюється сучасними словами. Уроки по граматиці, фразеологізми для учителів та студентів та всіх, хто вивчає англійську мову.

BBC Learning English – сайт, що допоможе вивчити британську англійську навіть з lower intermediate. Курс складається з відео та аудіо матеріалів, до яких прикріплені тексти з транскрипцією.

FreeRice – сайт, що допоможе поповнити словниковий запас англійської завдяки вправам з граматики і тестами. Сервіс підтримує Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй, тому заняття побудовані у вигляді гри.

 


214