Підготовка поліцейських під час війни

Новини «Академії поліції»

Актуальні проблеми первинної професійної підготовки поліцейських в умовах воєнного стану обговорили науковці та практики за круглим столом у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС.

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Запорізького національного університету, представники ГУНП в Запорізькій області, Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та адвокатської спільноти.

Модератором заходу виступила викладачка ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя), кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Наталія Черняк.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор центру Микола Назаренко, який зауважив, що круглий стіл є продовженням циклу науково-практичних заходів, спрямованих на напрацювання нових ідей задля розвитку країни в такий складний період. Він наголосив на тому, що метою зустрічі в Zoom є об’єднання зусиль у розв’язанні актуальних питань професійної підготовки поліцейських в умовах воєнного часу.

Під час круглого столу обговорили наступні питання: психологічна, психічна підготовка слухачів у діяльності майбутніх працівників Національної поліції в умовах воєнного стану; теоретичні та практичні аспекти тактичної підготовки поліцейських; актуальні питання щодо підготовки криміналістів в органах Національної поліції; проблеми стресостійкості та гендерної рівності під час війни.

За результатами роботи регіонального науково-практичного семінару були запропоновані й ухвалені відповідні рекомендації та пропозиції, що увійдуть до збірника матеріалів.

 

 


1 391