Фінальне стажування: магістри ДДУВС отримали настанови та рекомендації

Новини університету

Відбулася інструктивна нарада зі слухачами магістратури 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції перед проходженням ними стажування в територіальних підрозділах Національної поліції України.

У нараді взяли участь директор інституту Владислав Лазарєв, його заступники Сергій Обшалов та Андрій Андреєв, заступник начальника слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області Андрій Мельниченко, завідувач кафедри фінансових та стратегічних розслідувань Дмитро Санакоєв, доцент кафедри кримінального процесу Андрій Захарко, психолог відділення психологічного забезпечення Олена Гура, завідувач відділення практичного навчання навчально-методичного відділу Віталій Протопоп.

Слухачі магістратури направлені на проходження стажування у слідчі підрозділи Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей, а також до УСР ДСР в Дніпропетровській області.

Під час інструктажу було окреслено завдання, які стоять перед магістрами на період проходження стажування, а також систему оцінювання його результатів і форму проведення захисту, що відбудеться в листопаді 2022 року.

Особлива увага була приділена питанням дотримання законності, конституційних прав і свобод громадян, службової дисципліни, взаємодії курсантів з керівниками практики від університету, правил особистої безпеки та особливостей несення служби в умовах воєнного стану.

 

 


649