У ДДУВС врятували крихітне білченя

Новини університету

Днями курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ помітили на алеї закладу мале налякане білченя. Тваринка була майже без свідомості та важко дихала.

Хлопці напоїли малечу водою та стали оглядати місцевість навкруги в надії знайти дім тваринки. Як пухнастик опинився на території університету, невідомо. Ймовірно, крихітка залишилась без мами та випала з дупла в дереві.

Зі слів курсанта 4 курсу Зиновія Білецького стало відомо, тваринка виглядала виснаженою. «Схудле та знесилене білченя тремтіло. Нам стало шкода його. Не розуміючи, що робити далі, ми вирішили звернутися за порадою до викладача, який проходив повз нас», – розповідає Зиновій.

У потрібний час та у потрібному місці опинився провідний фахівець ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дмитро Буцких. Він вирішив забрати рудого додому та доглядати за ним до повного відновлення сил.

Білченя швидко йшло на поправку та з кожним днем потроху набирало вагу. Згодом у нього з’явилася затишна та простора хатинка з дерева.

Новий господар розповідає, пухнастик вже прижився у новій оселі. Рудий красень має гарний апетит, він дуже активний та допитливий, а головне ручний та контактний.

 

 


285