Видовищний OPEN DAY запропонували абітурієнтам у ДДУВС!

Новини університету

BIG OPEN DAY відлунав сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Найяскравіші моменти та детальний фотозвіт – у нашому матеріалі.

Початок вступної кампанії вже зовсім близько, а тому фахівці закладу ще раз зустрілися із абітурієнтами та їхніми батьками, аби надати відповіді на всі запитання про цьогорічні особливості вступу до закладу та презентувати ключові локації та напрями діяльності університету.

Із вступниками спілкувався перший проректор ДДУВС полковник поліції Олександр Юнін, представники факультетів та приймальної комісії.

У рамках Дня відкритих дверей гості закладу мали змогу побачити тренінгові центри університету та взяти участь у різноманітних майстер-класах. Зокрема відвідали полігон моделювання дорожніх інцидентів, де покращували свої знання у сфері безпеки дорожнього руху.

На спортивній локації ознайомилися із процедурою складання іспиту з фізичних здібностей та спробували виконати комплексну силову вправу під керівництвом інструкторів.

Під час візиту до мультимедійного тиру «РУБІН-У» абітурієнти ознайомилися з навичками володіння вогнепальною зброєю та ведення влучного вогню. Продемонстрували вступникам і роботу слідчо-оперативної групи на місці скоєння злочину.

У ході OPEN DAY гості закладу також відвідали полігон «Протидія організованій злочинності та корупції», курсантські казарми, психотренінговий комплекс, зал судових засідань. Упродовж Дня відкритих дверей мали змогу поспілкуватися із фахівцями та здобувачами вищої освіти, а також зробити пам’ятні фото.

 

 


500