Курсанти ДДУВС навчаються, граючи у квест!

Новини університету

На факультеті кримінальної поліції провели позанавчальне заняття з елементами поліцейського квесту. Курсанти та курсантки 3-го курсу відточували знання з дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність».

Заздалегідь були складені фабули завдань, пов’язані з проведенням оперативно-розшукових заходів для встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення по гарячих слідах; спілкуванням та контактом з позаштатними негласними працівниками; проведенням особистого обшуку та обшуку в житлі особи тощо.

Учасники квесту розділилися на групи, кожна з яких діяла на місці проведення оперативно-розшукових заходів.

Доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності Віталій Телійчук наголошує на важливості постійного та комплексного впровадження практичної складової в освітній процес, адже вимоги до якісної підготовки майбутніх оперативних співробітників є ключовими в ході компетентного виконання ними професійних завдань із попередження, виявлення та припинення кримінальних правопорушень, боротьби зі злочинністю.

За словами викладачів кафедри, практичні заняття з елементами поліцейського квесту максимально адаптовані до нині діючих умов правового воєнного стану в країні.

 


330