Щорічна конференція трудового колективу: про що звітували учасники?

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася традиційна конференція трудового колективу. У рамках заходу керівництво ЗВО презентувало результати діяльності у 2021-2022 навчальному році. У заході взяли участь 103 делегати.

Безпосереднє засідання учасників конференції відкрив ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

Він розповів про нові виклики, які постали перед закладом у 2021-2022 навчальному році та підсумував ключові результати діяльності вишу за різними напрямами.

Як зазначив ректор, ДДУВС уперше за всю історію свого існування стикнувся з необхідністю роботи в умовах військового стану, запровадженого по всій державі через повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України. Проте університет не лише зміг зберегти свій науковий та освітній потенціал, а й продемонстрував спроможність об’єднувати зусилля у протистоянні агресорові, реалізації волонтерських і наукових проєктів та допомозі Збройним Силам України і вимушено переміщеним співгромадянам.

Про організацію освітнього процесу у 2021-2022 році та готовність до нового навчального року розповів перший проректор полковник поліції Олександр Юнін.

Проректорка Лариса Наливайко у своєму звіті більш детально зупинилася на висвітленні результатів науково-дослідної роботи закладу та презентувала ключові наукові досягнення працівників закладу, а також окреслила вектори наукового розвитку у 2022-2023 навчальному році.

Проректор Олександр Сидоров презентував звіт про розвиток матеріально-технічної бази ДДУВС у минулому навчальному році.

Зі звітом про здійснену роботу за 2021-2022 навчальний рік виступив голова первинної організації профспілки Володимир Сагайдак. Звітував спікер і про виконання колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом за 2021-2022 навчальний рік, а також надання повноважень на пролонгацію колективного договору на 2022-2023 навчальний рік.

Окрім цього, Володимир Сагайдак зупинився на питанні продовження дії комісії з трудових спорів відповідно до Кодексу законів про працю.

Про обговорення та погодження правил внутрішнього розпорядку університету на 2022-2023 навчальний рік звітував заступник начальника відділу організації служби підполковник поліції Олег Журавель.

Начальниця відділу юридичного забезпечення Тетяна Шевчук довела до відома учасників конференції інформацію про внесення змін до Статуту Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Усі звіти було затверджено одноголосно.

Серед пріоритетних напрямів розвитку Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ визначено активну реалізацію наукових проєктів та ініціатив, систематичне та максимально ефективне застосування тренінгових центрів у навчальному процесі студентів та курсантів, а також продовження плідної волонтерської роботи працівниками та здобувачами вищої освіти та впровадження більшої кількості спортивних та оздоровчих заходів тощо.

У рамках конференції трудового колективу відбулося урочисте нагородження кращих працівників. Так, Подяку Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України було оголошено ректору ДДУВС полковнику поліції Андрію Фоменку.

Зокрема Подяки оголошено першому проректору полковнику поліції Олександру Юніну, директору ННІ заочного навчання та підвищення кваліфікації майору поліції Сергію Шевченку, а також доценту кафедри оперативно-розшукової діяльності Віталію Телійчуку.

У рамках конференції за зразкове виконання обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм грамотою МВС було нагороджено бухгалтера відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Ірину Брижак.

Також нагрудними знаками «За безпеку народу» були нагороджені: викладач циклу спеціальних дисциплін ЗЦПП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) майор поліції Алім Брижак, професор кафедри українознавства та іноземних мов Анатолій Поповський.

Грамоту МВС отримав водій автотранспортних засобів гаражу Василь Готвянський.

Подяку МВС було оголошено фахівцю відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації ННІ заочного навчання та підвищення кваліфікації Наталії Дробот, провідному фахівцю інформаційно-технічного відділу Наталії Мирошник, доценту кафедри загальноправових дисциплін Євгенії Мінаковій, а також завідувачу кафедри міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін Олексію Халапсісу.

Наприкінці заходу ректор ДДУВС побажав усім працівникам, курсантам та студентам плідного та насиченого навчального року, наукових та професійних здобутків, а також віри та впевненості у беззаперечній перемозі України у військовому протистоянні рф та захисті своєї суверенності.

 

 


379