Майбутні поліцейські поспілкувалися з захисником України

Новини університету

Відбулася зустріч курсантів факультету превентивної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з викладачем кафедри тактико-спеціальної підготовки Дмитром Мусаеляном, який з травня 2022 року був призваний на військову службу. Спікер дав відповіді на найактуальніші питання сьогодення й розповів про те, як наблизити нашу перемогу.

За словами організаторів, головною метою заходу є патріотичне виховання молоді та вшанування тих, хто обороняє Україну.

На заході був присутній декан факультету полковник поліції Костянтин Бахчев, який зазначив, що з початку війни до Збройних Сил України було призвано 4 науково-педагогічних працівників факультету. У своєму зверненні до курсантів він наголосив: «Сьогодні ви маєте нагоду віддати честь і виразити подяку вашим викладачам – військовим захисникам Батьківщини».

У ході зустрічі курсанти вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів-захисників.

Під час спілкування здобувачі вищої освіти мали можливість поставити запитання військовому стосовно проходження військової служби в лавах ЗСУ. Вони також отримали інформацію й щодо нових законопроєктів у військовій сфері.

Наостанок викладач закликав курсантів старанно навчатись, бути ініціативними, допомагати ЗСУ, волонтерити та наближати разом перемогу!

 


592