Працівники академії поліції волонтерять на всіх фронтах

Новини «Академії поліції», Новини університету

Продуктові набори, канцелярські приладдя, одяг та засоби гігієни працівники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС зібрали для дітей-переселенців, які наразі разом зі своїми родинами проживають у Запорізькій гімназії № 55.

З початку введення воєнного стану на території України навчальний заклад став прихистком для 58 дітей-переселенців з окупованих територій віком від 7 до 14 років.

До благодійної акції по збору пакунків для тимчасово переміщених осіб долучилися працівники академії, а також обласної організації «Молодіжна поліцейська академія».

Спільними зусиллями зібрали все необхідне для 15 школярів. Особливо зраділи діти подарункам у вигляді канцелярського приладдя та солодощам.

«В рамках роботи громадської організації «Молодіжна поліцейська академія» проводиться безліч заходів спрямованих на допомогу дітям, які постраждали внаслідок російської агресії. Цього разу спільними зусиллями нам вдалося порадувати діток-переселенців. Будемо працювати і надалі у такому ж руслі – допомагати тим, хто найбільше потребує нашої підтримки», – зазначив т.в.о. директора центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС майор поліції Юрій Копанєв.

 


240