Стоїмо і обов’язково вистоїмо. Переможемо!

Новини університету

Документальний фільм «Стоїмо» про поранених військових та їхні бойові спогади про війну переглянули вихідними курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС. Проведення подібних заходів є складовою національно-патріотичного виховання майбутніх поліцейських.

Здобувачі вищої освіти глибоко прониклися історіями українських військовослужбовців, які попри отримані тяжкі поранення та інвалідність, вчаться жити заново, не втрачають оптимізму та віри у перемогу України.

Після перегляду курсанти ще довго ділилися своїми враженнями від побаченого.

Особливо вони вражені тим, що всі герої цього фільму, навіть без кінцівок і з протезами, готові знову стати на захист свого народу та українських кордонів.

Курсант 3-го курсу Дмитро Корінь розповідає, що завдяки таким героям, мужнім та незламним духом воїнам, ми сьогодні маємо можливість жити та навчатися.

«Стрічка мотивує залишатися сильними попри найскладніші труднощі у житті. Спонукає бути незламними патріотами своєї рідної землі! Рекомендую всім переглянути фільм та надихнутися історіями наших захисників заради України, заради нашої перемоги», – розповідає курсант.


418