«Закон. Праця. Ми»

Новини університету

За такою назвою відбулася вікторина з трудового права на кафедрі цивільного права та процесу факультету підготовки працівників для підрозділів кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Змагалися між собою здобувачі вищої освіти 4 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, які об’єдналися у дві команди.

Інтелектуальні змагання проходили у три етапи, у ході яких учасники демонстрували свої знання з трудового права.

У конкурсі «Бліц-опитування» курсанти відповідали на теоретичні питання з трудового права на швидкість. На етапі «Знайди зайве» учасники мали обрати слово або словосполучення, яке не відповідає наведеному логічному ряду, а також надати обґрунтування своїй відповіді.

У фінальному турі під назвою «Alias» здобувачі вищої освіти давали визначення рандомно вибраних термінів і понять з трудового права.

До складу журі увійшли науково-педагогічні працівники кафедри: завідувач кафедри Кристина Резворович, доценти кафедри Марина Юніна, Аліна Ділігул, старший викладач кафедри Олена Нагорна та викладач кафедри Катерина Мітусова.

За словами організаторів, змагання проходили у доброзичливій атмосфері з присутнім духом конкурентності та суперництва. Курсанти активно долучалися до обговорення актуальних та проблемних питань трудового законодавства.


278