Майбутні правоохоронці зустрілись у запеклій боротьбі з міні-футболу

Новини університету

У вересні викладачами кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було організовано та проведено Першість ДДУВС з міні-футболу. На полі зустрілися першокурсники, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».

У змаганнях взяли участь шість команд, які виборювали призове місце. За присутності вболівальницької кагорти друзів гравці вразили своєю футбольною майстерністю. На спортивному майданчику зі штучним покриттям здобувачі вищої освіти показали яскраві гольові моменти, несподівані фінти та стрімкі атаки.

За результатами турніру, переможцем стала команда групи Б-ПД-232. Друге місце виборола команда групи Б-ПД-233, третє – команда групи Б-ПД-236.

Головний фахівець з футболу у ДДУВС Андрій Порохнявий зазначив, що цьогорічна футбольна «лихоманка» охопила як студентів, так і викладачів. А примхи мінливого осіннього сезону лише додають адреналіну гравцям. Не помічаючи перешкод, вони роблять усе можливе для омріяної перемоги.

 

 


370