Ініціативна молодь ДДУВС взяла участь у загальних зборах Молодіжної ради Дніпра!

Новини університету

Представники органів студентсько-курсантського самоврядування взяли участь у позачергових загальних зборах Молодіжної ради Дніпра при Дніпровському міському голові. Захід відбувся у Міському палаці дітей та юнацтва.

На зборах були присутні Дніпровський міський голова Борис Філатов, директор Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Дар’я Біла, начальник управління молоді та спорту Луганської обласної військової адміністрації Антон Волохов, заступник директора Департаменту молоді та спорту Дніпропетровської обласної військової адміністрації Владислав Яцук.

Учасники заходу заслухали звіт про діяльність Молодіжної ради Дніпра за рік та спланували ключові напрями подальшої роботи.

«Вперше курсантська спільнота була присутня та задіяна в процесах, що стосуються формування державної та міської молодіжної політики, мала змогу заслухати звіт діяльності молодіжної ради за рік, а також відчула себе справжніми посадовцями, отримавши неймовірний досвід. Ми надалі плануємо залучати здобувачів вищої освіти до фундаментальних процесів, що стосуються життєдіяльності держави та, зокрема, громади» – зазначив організатор заходу, голова студентсько-курсантської ради – секретар Молодіжної ради Дніпра при Дніпровському міському голові Микита Федорчак.

Зазначимо, що за результатами заходу прийнято рішення проголосити 2023 рік у Дніпрі роком єднання молоді.


340